Вова Дантес і Даша Кацуріна / скріншот

Володимир Дантес, якому давно приписують роман з ресторатором Дашею Кацуріною, виклав відео. На ньому він сидить на ліжку з Дашею. У дівчини розпущене волосся, вона одягнена в сексуальну шовкову ночнушку молочного кольору. 

Ролик Володимир починає словами про те, що вони з Дашею давно хотіли дещо розповісти фанатам. 

"Ми хочемо сказати дещо важливе. Комусь здається, що це не на часі, але для нас з Вовою це дійсно важливо. Ви могли про це здогадуватися, наші знайомі часом це обговорюють між собою. Думаю, немає сенсу мовчати. І ми з Дашею вирішили це сказати", - заінтригували Дантес і Кацуріна.

Відео дня

Після невеликої інтригуючої паузи вони закликали допомагати тваринам, підтримувати проект "UA Animals", а також підкреслили - тварини теж страждають від війни. Тому, якщо є можливість, просять прихистити когось із покинутих улюбленців у себе. 

"Вова, чому я думаю тільки про те, в брюках ти на цьому відео або просто в трусах на домашньому? Тваринам допомагаємо!", - написав у коментарях телеведучий Анатолій Анатоліч. 

"Спасибі за добре серце", - додала реперка alyona alyona.

"Обожнюю", - зазначила телеведуча і волонтер Маша Єфросиніна. 

"Дуже круто, що ви скористалися тим, що людям цікаво і розповіли або нагадали про те, що дійсно важливо", "Саме це ми і очікували почути", "Дуже влучно використовували інфопривід", - пишуть користувачі мережі. 

Нагадаємо, екстрасенс розповів, чому насправді розлучилися Дорофєєва і Дантес.

Вас також можуть зацікавити новини: