Дантес і Дорофєєва оголосили про розлучення, проте досі є чоловіком та дружиною / фото - instagram.com/vladimirdantes

Український артист Володимир Дантес прокоментував своє розлучення з Надею Дорофєєвою, про яке пара повідомила в березні.

В інтерв'ю Славі Дьоміну Дантес розповів, що рішення не було ухвалено одномоментно, а стало підсумком тривалих розмов.

"Місяць за місяцем, ви розмовляєте, круто, що ми дуже багато розмовляли. Про те, як ми почуваємось один з одним, що змінилося... Десь наприкінці січня ми вирішили, що розходимось. На початку лютого я переїхав у квартиру, яку зняв", - зазначив співак, уточнивши, що дружина залишилася жити в їхньому будинку.

Відео дня

Говорячи про подальшу долю нерухомості, Дантес сказав, що в майбутньому будинок продадуть.

"Я казав - хочеш, забирай будинок, Надя каже - мені не потрібні ці геройські твої вчинки, ми будували його разом і ділитимемо теж разом. Ніхто з нас, напевне, не захотів би лишатися в цьому будинку", - зізнався він.

За його словами, про розлучення планували оголосити 1 березня, однак планам завадила повномасштабна війна з Росією.

Відповідаючи на пряме питання, чи кохає він Дорофєєву, Дантес сказав, що ця любов трансформується в іншу. Співак також зазначив, що якби він або дружина досі кохали другу половинку, жити нормальним життям вони б не змогли.

"Треба жити життя, не треба зациклюватися, на чомусь одному, моменті. Ми побачили, як змінюється життя... Думаю, що я її люблю, але не кохаю", - додав він.

Що стосується офіційного розлучення, то документи на нього пара досі не подавала, розповів Дантес.

Дорофєєва і Дантес розлучилися - що відомо

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва вперше прокоментувала розлучення з Дантесом. Вона сказала, що таке рішення вони прийняли ще до війни в Україні. Також Надя додала, що вже готова до нових стосунків. Втім, їй приписують роман з музикантом і ресторатором Михайлом Кацуріним, який також нещодавно розлучився з дружиною.

Про розлучення зіркова пара оголосила 18 березня.