Астаф'єва вважає, що усі роблять помилки, проте не усі можуть у цьому зізнатися / скриншот

Співачка та модель Даша Астаф'єва розповіла, що думає про Світлану Лободу та Потапа. Вона пригадала нещодавній скандал у Харкові. Одна дівчина стояла з плакатом та не боялася виступити проти Лободи, а її за це "смикали".

"Її смикала не тільки вона (Лобода - УНІАН), її смикали оці люди, яких привели туди насильно, розумієш. Я просто написала пост, що я не розумію, що краще: ракети, які летять і люди в Харкові не встигають сховатись, чи оці насильницькі виступи. І ця дитина потім давала інтерв'ю і казала: "ніхто мене не запросив, мені не давали навіть стояти там, мені прийшлось стати на свій рюкзак"... Це все так низько", - заявила Астаф'єва під час бесіди на "Гончарова подкаст".

За словами співачки, вона отримала чимало хейту після того, як публічно засудила Лободу. Втім, Астаф'єва помітила, що усі негативні коментарі були однаковими, з майже ідентичним текстом.

Співачка вважає, що Лободі, якщо вона хоче повернути довіру людей, їй потрібно не "наганяти" глядачів на свої концерти та не хизуватися кількістю підписників у соцмережах. 

Говорячи про Потапа та нещодавнє інтерв'ю Насті Каменських, Астаф'єва зазначила, що усі можуть помилятися. Втім, не усі потім наважуються це визнати.

"Мабуть, кожному з нас є місце наробити помилок. І, мабуть, також є місце, щоб їх визнати і зізнатися. Не захищатися, не прикриватися чимось. От я якби не сказала, що я виступала в Росії, ніхто б і не знав, не було б оцієї величезної хвилі хейту до мене. Ніхто не знав, де я в Росії виступала, але я відчула, що треба сказати людям", - пояснила зірка.

Астаф'єва пригадала, що нещодавно вона вже висловлювалася про скандальну пісню Потапа "Волонтер". Співачка вважає, що цей трек дійсно може ображати людей.

"Якби Олексій розвантажив хоча б одну машину гуманітарки, він навряд чи б написав такі слова про волонтерів та про волонтерок. Ти просто уяви, скільки жінок, які на морозі розвантажували важкі машини, морозили д*пи та інше, просто дивилися, бачили. Це все відчували. Як їм чути ці пісні? І замість того, щоб просто сказати: "Так, це помилка, я видалю". І ці радіостанції, які це крутили і прийняли, просто скажіть: "блін, ми тупонули", - пояснила Астаф'єва. 

Скандальний концерт Лободи у Харкові

Нагадаємо, нещодавно Лобода вирушила до Харкова. Там вона публічно принизила дівчину, яка прийшла на виступ з плакатом "Харків без Лободи". Співачка намагалася жартувати та питала, хто "дав гроші" на протест проти неї. При цьому вона обіймала дівчину та постійно її торкалася.

Це викликало багато негативу у бік Лободи. Через скандал їй довелося вибачатися. Втім, Лобода пояснила свій вчинок тим, що нібито "невдало пожартувала". Нещодавно ж співачка раптово заговорила про "братів та повій". Вона випустила нову пісню та висловилася ще й про "ціну репутації".

Вас також можуть зацікавити новини: