Співачка розповіла про "героїв", яких раптово "розіп'яв натовп" / фото instagram.com/lobodaofficial

Скандальна співачка Світлана Лобода випустила новий трек українською мовою. Крім цього, вона раптово заговорила про "події, братів і повій". 

Так, співачка презентувала трек SPOGADY і написала в Instagram про нову мелодію і старі істини. Вона закликала слухачів "відкрити серце і відчути" її пісню.

Крім цього, Лобода заговорила про "ціну репутації", яка, за її словами, нині визначається не діями, а порожніми словами. Співачка розповіла про "героїв", яких раптово "розіп'яв натовп". Мабуть, вона натякала на себе.

Відео дня

"У часи, коли "ціна репутації" визначається не діями, а порожніми словами. Коли брати назавжди стають плямою в історії. Коли вчорашні герої раптово розіп'яті натовпом, а почуття і розум стають об'єктами нескінченних маніпуляцій – фраза "серед подій, братів і повій" набуває особливого значення. Але світанок завжди приходить після найтемнішого часу доби, і правда завжди перемагає", - цитують співачку ЗМІ.

У коментарях під анонсом нової пісні на сторінці Лободи в Instagram з'явилося чимало думок. Одні помітили, що для відео співачка знімалася у воді, що викликає в українців неприємні асоціації на тлі недавнього підриву Каховської ГЕС. Інші ж пригадують їй недавню фразу, яка вона сказала дівчинці з Харкова. Користувачі пишуть:

  • "Знову перевзулася і співає українською мовою. Ну хто тобі заплатив, Світланко, ну хто?"
  • "Розумничка, звичайно, але вода тригерить. На жаль це дуже сумне нагадування"
  • "Зрадниця!".

Крім цього, на сторінці Лободи з'являється чимало схвальних коментарів. Однак, як помітили користувачі, багато компліментів занадто схожі і мають такий вигляд, ніби їх писали "на замовлення".

Скандал з Лободою в Харкові - що відомо

Нагадаємо, нещодавно співачка публічно принизила дівчину з плакатом "Харків без Лободи". Вона підійшла до юної мешканки Харкова і з посмішкою питала, хто їй заплатив за її протест. 

"Моя хороша, ну, хто тебе прислав? Хто тобі дав грошей?"- говорила Лобода.

Незабаром співачка спробувала вибачитися за свій вчинок, однак викликала лише нову хвилю хейту. Лобода стверджувала, що просто "невдало пожартувала".

Вас також можуть зацікавити новини: