Дочку Олі Полякової звинуватили в крадіжці на 8 тисяч гривень: дівчина відповіла

Старша дочка української співачки Олі Полякової потрапила в скандал. Дівчину звинуватили у крадіжці одягу, який вона отримала за бартером.

Так, один із брендів запропонував Маші співпрацю - вони висилають їй одяг, а вона рекламує їхній магазин. Однак пізніше у сторін стався конфлікт.

У мережі з'явилося відео, на якому представники бренду говорять про те, що Маша отримала речі, але рекламу так і не зробила. Таким чином вони втратили не тільки потенційних клієнтів, а й майже 8 тисяч гривень - вартість одягу.

Відео дня

Також у відео йдеться про те, що магазин намагався зв'язатися з Машею, щоб з'ясувати ситуацію, проте спочатку дівчина сказала, що потрапила в лікарню, а потім і зовсім зникла.

Полякова-молодша не стала мовчати і прокоментувала цей інцидент. На своїй сторінці в Instagram вона заявила, що представники бренду не захотіли увійти в її становище:

"Нещодавно в інтернеті з'явилося якесь відео, де якийсь бренд звинувачує мене в крадіжці. Це справді дуже неприємна ситуація, адже я мала викласти рекламу за бартером, не за гроші, але, на жаль, потрапила в лікарню, тому вчасно не змогла зробити рекламу. На жаль, люди не ввійшли в моє становище і вирішили просто хайпонути на моєму імені".

Дівчина додала, що запропонувала оплатити товар, однак їй не надіслали реквізити. Пізніше, за словами Маші, представники магазину почистили їхнє листування і перестали відповідати на повідомлення.

Нагадаємо, раніше Маша Полякова потрапила до лікарні. Дівчині зробили операцію.

Вас також можуть зацікавити новини: