Джамала показала нове фото / instagram.com/jamalajaaa

Відома співачка Джамала 27 серпня святкує своє 37-річчя. 

Справжнє ім'я співачки Сусанна Джамаладінова. Дівчина вважає своєю батьківщиною Крим, в якому вона провела все своє дитинство. В одному з інтерв'ю вона розповіла, що саме в селі Малоріченське під Алуштою вона почала співати свої перші пісні. 

Читайте такожУ Кеті Перрі і Орландо Блума народилася дочка (фото)

Відео дня

Шкільні роки проходили у Джамали не завжди весело. Однокласники її дражнили, тому маленькій дівчинці доводилося їм пояснювати, що вона не має відношення до казанських татар. 

Варто зазначити, що співачка дуже сучасна, але при цьому вона шанує всі традиції. Наприклад, при зустрічі з дідусем завжди цілує йому руку. У будинку вона ніколи не ходить у взутті і завжди дякує Богові за їжу і воду перед тим як сісти за стіл.

Перший раз зірка спробувала свої сили на "Євробаченні" в 2011 році. У відбірковому турі вона виконала пісню Smile. Але виграла тоді Міка Ньютон. А ось в 2016 році Джамала повернулася на "Євробачення" і прославила Україну на всю Європу. Дівчина виконала пісню "1944" і здобула перемогу. Наступного дня після фіналу, 16 травня, артистці присвоїли почесне звання Народної артистки України.

Інші новини по темі: