Модель поділилася раніше не опублікованими знімками \ instagram.com/ashleygraham/

Популярна американська модель plus-size Ешлі Грем і її чоловік Джастін Ервін святкують 10-ту річницю весілля.

Читайте такожГола модель plus-size Ешлі Грем показала, як годує дитину грудьми 10 років тому закохані сказали один одному "так" і обмінялися обручками. З нагоди свята подружжя вирішило згадати щасливі моменти спільного життя і поділитися спогадами з підписниками в Instagram. На фото і відео пара дуріє, цілується і насолоджується один одним.

"Сьогодні я люблю тебе сильніше, ніж 10 років тому, коли вийшла заміж! Як таке можливо?! Дякую, що довіряєш мені своє серце і кожен день робиш мене кращою. Нехай господь благословить тебе, Джастін! З річницею!", - написала модель.

Відео дня
У привітанні модель зізналася в коханні своєму чоловікові \ instagram.com/ashleygraham/

Джастін Ервін також не забув про річницю весілля і привітав дружину в соцмережі. "10 років тому ми дали один одному обіцянки, які через деякий час перетворилися в те, що ми зробили. Ми дійсно подорожували світом, створили сім'ю, випробували краще з кращого і перемогли найгірше з гіршого. І тепер ми маємо задоволення озирнутися назад на 10 років і направити наш погляд в майбутнє - на те, що ми зробимо. Піднімемо келихи за наше перше десятиліття! З річницею тебе, вонючка. Я люблю тебе!", - написав Джастін.

Джастін Ервін також не забув про річницю весілля \ instagram.com/mrjustinervin/

Відносини Ешлі Грем і Джастіна Ервіна:

  • Ешлі Грем і Джастін Ервін познайомилися в церкві в 2009 році.
  • У 2010 році закохані пішли під вінець.
  • У січня 2020 Грем народила первістка - сина Ісаака.