Філіп Кіркоров заплатив за те, щоб йому не вручили повістку, з'ясували журналісти / скріншот

Російський співак Філіп Кіркоров, який нарвався на серйозні проблеми через участь у "голій вечірці" телеведучої Анастасії Івлєєвої, дослухався до поради своєї колеги і колишньої дружини Алли Пугачової і заплатив "важливим людям" в Міноборони РФ, щоб йому не вручали повістку в армію.

Артист виклав 7 мільйонів рублів (близько 3 млн гривень), пише "Кремлевская табакерка" в Telegram, посилаючись на відомості свого джерела. Також одне з джерел каналу повідомило, що Кіркоров не хоче їхати на захоплену росіянами частину Донбас, щоб спокутувати провину за участь у скандальній тусовці. Виконавець нібито вважає, що зробив достатньо - перевів 5 млн рублів (приблизно 2 млн грн) дітям з Бєлгорода.

"...Кіркорову кілька разів "настійно пропонували" поїздки в Донецьк, Горлівку і Макіївку, але він поки відмовляється. Філіп каже, що там стріляють, а він ще хоче жити. Плюс не хоче ні грошей в "ДНР" везти, ні з військовими зустрічатися, ні з місцевими жителями", - з'ясували журналісти.

Відео дня

За відомостями каналу, співакові особливо огидна ідея відвідування поранених в госпіталі. "Філіп колись (у 2022 році, - Ред.) був у госпіталі в Криму, так говорив, що там страшно смердить - ліками, і поранені не всі миються. Скаржився, що довелося одяг у чистку віддавати...", - розповів один зі співрозмовників.

"Гола вечірка" Івлєєвої вилізла боком Кіркорову - що повідомлялося

Наприкінці грудня ЗМІ дізналися, що в Москві Анастасія Івлєєва влаштувала "голу вечірку", і на заході, зокрема, був Філіп Кіркоров. Журналісти з'ясували, що у Кремлі наказали переслідувати артистів, які брали участь у заході. Зокрема, зіркам приписують пропаганду ЛГБТ.

Кіркорова через участь у вечірці вирізали з фільму "Иван Васильевич меняет все". Замість його персонажа - російського імператора Петра I, там з'явився інший герой - Людовик XVI, якого зіграв актор Микита Кологривий.

Вас також можуть зацікавити новини: