Пугачова захопила мережу / instagram.com/elizaveta_galkinaa

На фан-сторінці дочки російської зірки Алли Пугачової з'явилося її архівне фото.

Так, на чорно-білому знімку Примадонна постала в дублянці і капелюсі. Також у неї на обличчі яскравий макіяж з акцентом на очі. Шанувальники припустили, що на фото зірці років 30. Там вона ще з темними довгим волоссям, яке зібрала у високий пучок.

"Ось тут вона красуня", "Яка красива незнайомка", "Ви на цьому фото супер", "Як леді", "Лисичка", "Як Анна Кареніна", "Прекрасне обличчя прекрасної жінки", - пишуть коментатори.

Відео дня
Пугачова захопила мережу / instagram.com/elizaveta_galkinaa

Читайте такожКамалія, Харлан, Білик: топ-5 відомих українок, які вийшли заміж за іноземцівХто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - 72-річна російська співачка, народна артистка СРСР. До репертуару співачки входить понад 500 пісень російською, англійською, німецькою, французькою, івритом, фінською, казахською, українською мовами, а її дискографія налічує 19 студійних альбомів. З 1976 по початок 1990-х років за результатами опитувань всесоюзних музичних хіт-парадів незмінно визнавалася найкращою співачкою року.

У 2010 році припинила гастрольну діяльність, проте не відійшла від активної творчої діяльності: часто бере участь у збірних концертах і телепередачах. Одружена з Максимом Галкіним. Має двох дочок, сина і трьох онуків.

Вас також можуть зацікавити новини: