Креативний директор Євробачення від України Герман Ненов відповів, чому Кароль виступатиме на пісенному конкурсі цього року / фото instagram.com/german.nenov

Як відомо, Євробачення-2023 відбудеться в Ліверпулі від імені України. Проведуть його там, тому що Велика Британія минулого року посіла друге місце, а на території країни-переможниці немає можливості організувати захід, оскільки це небезпечно для життя учасників, організаторів і глядачів.

Як відомо, в рамках 67-го пісенного конкурсу у Великій Британії від України виступатимуть Kalush Orchestra, Go_A, Jamala, Тіна Кароль і Verka Serduchka.

Креативний директор Євробачення від України Герман Ненов відповів, чим керувалися, коли кликали саме Тіну Кароль. У stories він опублікував кадри з Євробачення-2006, де брала участь співачка. Тоді вона, набравши 145 балів у фіналі, принесла своїй країні 7 місце.

Відео дня

Також Ненов додав у підписі перекладені рядки з конкурсної пісні Кароль, які звучать як: "Покажи мені свою любов, поговори з моїм серцем". Герман зазначив, що ці меседжі сьогодні важливі як ніколи.

"Це називається концепцією", - додав він. 

Ненов про виступ Кароль на Євробаченні / скріншот
Ненов про виступ Кароль на Євробаченні / скріншот

У коментарях шанувальники обурилися, що Кароль покликали, а Злату Огнєвіч, яка принесла нашій країні третє місце в 2013 році, і Руслану, яка посіла перше місце в 2004 році, вирішили не запрошувати. 

Реакція соцмереж

  • "А мене дивує, чому немає Злати Огнєвіч, яка посіла 3 сходинку"
  • "Якщо коротко, то у Тіни, яка на Євробаченні нікому не запам'яталася, дуже хороші зв'язки і менеджери"
  • "Сам Герман говорив, що артисток, з якими він раніше працював, запрошувати не буде, тому що це конфлікт інтересів. Але Тіну Кароль запросив чомусь! А Злату Огнєвіч, яка посіла почесне 3 місце і запам'яталася всій Європі в 2013 році, не покликав"
  • "Подвійні стандарти не пахнуть"
  • "Всіх неможливо покликати. Звичайно, хотілося б побачити ще й Злату Огнєвіч або Руслану (яка вже, до речі, на трьох Євробаченнях була гостею). Насправді круто, коли з'являються нові імена"

Нагадаємо, Руслана різко відреагувала на "бойкот" на Євробаченні-2023.

Вас також можуть зацікавити новини: