Дмитро Гордон заявив, що має негативне ставлення до Пугачової / колаж з фото

Російський шоумен та актор Максим Галкін прокоментував інтерв'ю журналіста Дмитра Гордона, в якому він негативно висловився про співачку Аллу Пугачову. Гуморист залишив коментар українською під дописом Гордона.

Журналіст у своєму Instagram опублікував коротке відео з нарізкою цікавих моментів з інтерв'ю. Разом з гостем вони обговорювали різних зірок, в тому числі Аллу Пугачову. На відео Дмитро сказав: "Донедавна гарно ставився до Алли Борисівни, а зараз – негативно".

На такі слова вже відреагував Максим Галкін. Він написав коментар українською.

Відео дня

"Ну заінтригував! Дивовижа, розповідайте! Це дуже цікаво!" – йдеться в повідомленні.

Скріншот Instagram

З'ясувалося, що журналіст вирішив вирізати з відео найцікавіші моменти для того, аби збільшити кількість переглядів на своєму YouTube-каналі. Гордон справді говорив про примадонну, однак його слова були іронічним жартом.

За його словами, причиною поганого ставлення до Пугачової стали її постійні "зради путіністу Філіпу Кіркорову". Після своїх слів Дмитро пояснив, що з повагою ставиться до співачки і вона про це знає.

Щоб остаточно показати свою прихильність зірковій родині, Гордон відповів на коментар Галкіна. Він написав: "Максим – геній! І дружина його Алла Пугачова – геній! І я гріюся в променях їхньої слави. Не заздріть".

До слова, у лютому 2022 року Максим Галкін публічно підтримав Україну виступив проти правління Кремля. Він засудив повномасштабне вторгнення в Україну. Зіркове подружжя емігрувало до Ізраїлю, а в Росії Галкіна визнали "іноземним агентом".

Нагадаємо, раніше Максим Галкін поїхав на відпочинок без Пугачової і зустрівся з фанатками.

Вас також можуть зацікавити новини: