У Гранта Імахари була аневризма головного мозку / фото Wikimedia

Фахівець з електроніки та радіотелемеханіки, відомий своєю участю у популярному телевізійному шоу «Руйнівники міфів», Грант Імахара помер у віці 49 років.

Про це повідомляє CNN.

Причиною його смерті стала аневризма головного мозку. Співведучий Імахари Адам Севідж написав у своєму Twitter, що буде сумувати за своїм другом.

Відео дня

"Я був частиною двох великих сімей з Грантом Імахарою протягом останніх 22 років. Грант був справді блискучим інженером, художником і виконавцем", - підкреслив Севідж.

Читайте такожДружина Джона Траволти померла в 57 років

Імахара був співведучим знаменитого телешоу з 2005 по 2014 рік. Він спеціалізувався на створенні різної електроніки та роботів для експериментів.

Також Грант Імахара відповідав за візуальні ефекти у фільмах Загублений світ: парк юрського періоду, Зоряні війни, Термінатор 3: Повстання машин, Матриця: Перезавантаження, Матриця: Революція.

Науково-популярне телешоу "Руйнівники міфів" у 2003-2016 роках виходило на телеканалі Discovery. У програмах провідні фахівці перевіряли різні міські міфи, легенди, чутки з інтернету і поширені помилки.

Як повідомляв УНІАН, 41-річний актор Нік Кордеро помер через ускладнення після коронавірусу.