Джонні Депп і Ембер Херд розлучилися після кількох років шлюбу / Фото ua.depositphotos.com

Адвокат Джонні Деппа на останньому судовому засіданні між актором і британським виданням The Sun, заявив, що зірці важливо очистити своє ім’я від звинувачень у насильстві, бо через це постраждала його репутація.

Ембер Херд у своїх свідченнях запевнила, що протягом трьох років спільного життя була жертвою домашнього насильства. Під залою суду вона виступила з емоційною промовою, повідомляє The Daily Mail.

Читайте такожІлон Маск відреагував на погрози Джонні Деппа відрізати йому пеніс

Відео дня

"Було неймовірно боляче знову переживати період розриву моїх стосунків, ставити під сумнів свої мотиви і правду, а також розповідати в суді і транслювати всьому світу найбільш травмуючі подробиці мого життя з Джонні. Я дотримуюсь своїх показань в суді й вірю в британське правосуддя", – сказала Херд.

Однак ЗМІ повідомили, що промову не сприйняли, натомість люди висловили свою підтримку Деппу.

Загалом судовий процес тривав три тижні. За цей час колишнє подружжя вилляло немало бруду один на одного. Зокрема, Джонні Депп розповів про причини розлучення з Ембер Херд.

Актор запевняв, що Херд постійно принижувала його, вдавалася до насильства, била актора в обличчя і навіть жбурляла у нього пляшки від алкоголю.

Як повідомляв раніше УНІАН, на суді Депп заявив, що під час знайомства Херд сказала, що обожнює його фільми, а потім з’ясувалося, що вона не бачила жодного з них.