'Хочеться бути чесними': Добринін розповів, чому не вдалося врятувати шлюб з Квітковою

Український ведучий та блогер Нікіта Добринін назвав причину, через яку вони з колишньою дружиною Дашою Квітковою вирішили розлучитися і не рятувати свій шлюб. 

Довгий час екс-подружжя не говорили прямо на цю тему. Проте нещодавно Нікіта на шоу "Пісня мого життя" на каналі "1+1 Україна" сказав, що їхнє кохання почало згасати. Тому вони прийняли рішення завершити стосунки і не змушувати себе бути разом. 

"На жаль, не хочеться триматися сім'єю винятково заради дитини. Хочеться бути чесними у своїх почуттях і, звісно ти не можеш любити, коли не отримуєш взаємності. Інколи так складається, коли й почуття мають якийсь свій термін придатності", - сказав він. 

Відео дня

Проте Добринін не шкодує про досвід і радіє, що він має синочка Лева, якому буде три роки. 

"Буду чесним, я дуже щасливий, що в Лева мама саме Даша. Я знаю, наскільки вона його любить, наскільки сильно вона вкладається. Це видно по дитині. Я ні про що не жалкую, тому що є він. І все, що відбувається в моєму житті і відбувалося в нашому житті, варте того моменту, який є зараз, - це наш син", – наголосив чоловік. 

Нікіта з сином Левом/ фото інстаграм Нікіти Добриніна

До слова, Нікіта Добринін та Даша Квіткова познайомилися на телепроекті "Холостяк". Тоді дівчина стала переможницею шоу. У 2020 році пара зіграла весілля, а через рік у них народився син Лев. Закохані навіть обвінчалися в церкві, проте через деякий час повідомили про розлучення. Квіткова зазначала, що першою ініціювала розмову щодо розірвання шлюбу, і ведучий її підтримав. 

Нагадаємо, раніше Добринін підтвердив нові стосунки, проте поки не називає імені нової обраниці. 

Вас також можуть зацікавити новини: