Холостяк-12 Алекс Топольський / фото instagram.com/holostyakstb/

Наприкінці жовтня на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 12 сезону шоу "Холостяк" з Алексом Топольським. Бізнесмен, який давно живе в Майямі, вирішив знайти собі обраницю через реаліті-шоу. Зараз в Instagram-блозі Алекс запропонував підписникам поставити йому питання, що цікавлять. Один з фоловерів запитав про те, чи важливо Алексу, щоб його дівчина працювала. Ось що відповів холостяк:

"Не так важливо, щоб вона працювала, але важливо, щоб "горіла" чимось у житті. Я не розумію, коли людина нічим не зайнята і ні до чого не прагне в житті. У неї може бути якесь заняття, яке її надихає, нехай воно і не приносить прибутку".

Відео дня

Відзначимо, фанати запідозрили, що переможницею проекту може стати Саша з Харкова. Вона стала фавориткою багатьох глядачів з першого випуску. Основна причина, по якій шанувальники визначили її можливу перемогу - це фотографії з геолокацією в США. 

Скріншот stories Топольського
Скріншот stories Топольського

Скандал на "Холостяку"

Після виходу в ефір другого випуску шоу учасниця Анастасія Кузьміцька поскаржилася на тиск з боку психологів, Алекса Топольського і Гриші Решетніка. Також жінка повідомила, що вони знімалися в "пекельних" умовах і не спали по дві доби. 

Нагадаємо, учасниця "Холостяка-10" відповіла дівчатам, які скаржаться на умови шоу.

Вас також можуть зацікавити новини: