Ная Рівера / фото REUTERS

Американська поліція повідомила, що в результаті пошукової операції було виявлено тіло потонулої Наї Рівери - зірки серіалу "Хор".

Рятувальники, які працювали з підводними локаторами, знайшли в озері тіло, яке пізніше було ідентифіковано як останки 33-річної акторки, повідомляє ВВС.

У масштабної пошукової операції брали участь водолази, поліцейські собаки, вертольоти, а також обладнані камерами підводні апарати з дистанційним управлінням.

Відео дня

Читайте також"Прокляття серіалу "Хор": відома американська актриса зникла під час прогулянки озером із сином

"З урахуванням місця, в якому було виявлено тіло, його стану і фізичних характеристик, знайденого одягу, а також беручи до уваги, що в цьому районі не було повідомлень про зникнення інших людей, - ми впевнені, що знайдене тіло належить Наї Рівері", - сказав журналістам шериф округу Вентура Білл Аюб.

Як зазначив шериф, немає підстав говорити, що смерть актриси була результатом чогось злого умислу, або що вона наклала на себе руки. Офіційний представник місцевої поліції Кевін Донохью повідомив, що син актриси бачив, як його мати зникла під водою".

Як повідомляв УНІАН, зірка американського музичного серіалу Glee ("Хор") Ная Рівера минулого тижня зникла безвісти. Її чотирирічний син був виявлений в човні посеред озера Бенкеті на півдні Каліфорнії.

Сина Рівери виявили люди, які перебували на іншому човні, три години після того, як акторка орендувала човен. Також відомо зі слів хлопчика, що вони з матір'ю разом плавали, але "мама в човен не повернулася".

Рівера зіграла одну з головних ролей в американському сіткомі "Королівська сім'я". Проте широка популярність до неї прийшла з роллю Сантани Лопез - одного з основних персонажів серіалу "Хор", який виходив на американському телеканалі Fox з 2009 по 2015 рік.