Андрій Хветкевич зізнався, хто йому подобався на "Холостячці" / instagram.com/diveeasy

Учасник другого сезону шоу "Холостячка" Андрій Хветкевич розповів, що на проекті було кілька чоловіків, до яких він відчував симпатію. Серед своїх фаворитів він виділив психолога Романа Свечкоренка і спортсмена Дмитра Шевченка, якого Злата Огнєвіч відправила додому у фіналі проекту.

При цьому Хветкевич уточнив, що двоє цих чоловіків є гетеросексуалами, тому в будь-якому випадку у них нічого б не вийшло. 

"Насправді мені подобалося двоє чоловіків. Це Рома Свечкоренко, він дійсно дуже красивий. І Діма Шевченко. Він дуже мужній, класний такий. Але вони обидва гетеросексуали. Ніякі ні бі, ні геї. Я це знаю на 100%", - сказав Хветкевич в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Відео дня
Дмитро Шевченко / instagram.com/dmitrij_sheff
Роман Свечкоренко / фото instagram.com/svechkorenko

Він додав, що насправді є не геєм, а бісексуалом. Також Хветкевич зізнався, що зрозумів це ще до участі в "Холостячці". Виявляється, що вже тоді він зустрічався зі своїм коханим Феліпе, але одного разу між ними пробігла чорна кішка і вони розлучилися. 

Саме ця ситуація і спонукала Хветкевича піти на романтичне реаліті-шоу "Холостячка". Але побудувати стосунки зі Златою у нього не вийшло. За крок до фіналу він поїхав додому. Пізніше йому вдалося налагодити стосунки з Феліпе, і зовсім недавно він здійснив камінг-аут.

Нагадаємо, раніше Хветкевич, який раніше шокував камінг-аутом, розповів про реакцію мами на його заручини з чоловіком.

Вас також можуть зацікавити новини: