Андрій Хветкевич показав свого коханого / instagram.com/diveeasy

Учасник другого сезону шоу "Холостячка" Андрій Хветкевич поділився радісною новиною. Він знайшов своє кохання, а його обранцем став колумбієць.

"Довгий час я керувався стереотипами і був не чесний перед собою. Протягом останнього року я багато думав і роздумував над собою, і, нарешті, я готовий поділитися з усіма вами своєю правдою. Я знаю, що ви любите мене, і я сподіваюся, що ви мене підтримуєте. Я знаю, що у вас можуть бути питання (бо у мене точно були). У будь-якому випадку, я такий який є, і я вчуся приймати і любити себе. Нещодавно він сказав "Так", і сьогодні ми їдемо в невелику відпустку в Європу, щоб відсвяткувати наші заручини і його день народження", - написав Андрій на своїй сторінці в Instagram.

Андрій Хветкевич показав свого коханого / instagram.com/diveeasy

Варто відзначити, що від Хветкевича в соціальній мережі відписалися понад 100 тисяч людей. Причиною тому стала новина про його нетрадиційну орієнтацію.

Відео дня

При цьому його привітала головна героїня другого сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч. Вона висловила радість тому, що Андрій знайшов своє кохання і побажала йому щастя.

Хветкевича привітали з заручинами / instagram.com/diveeasy

Вас також можуть зацікавити новини: