Відома українська актриса закрутила роман зі співаком (фото)

Українська актриса Тетяна Злова, яка зіграла головну роль у серіалі "Ніхто не ідеальний", розповіла про стосунки з колегою по зйомках і співаком Богданом Буйлуком.

"Ми почали більше дізнаватися одне про одного, говорити, і десь наприкінці літа, вирішили продовжувати спілкування, щоб дати шанс йому перерости в дещо більше", - розповіла Тетяна в інтерв'ю для сайту 1+1.

Нині пара в соцмережах часто ділиться спільними фотографіями того, як проводить час.

Відео дня

"Богдан досить нетривіальна, розумна і десь навіть геніальна людина. Мені сподобалися його особистісні якості, а ще абсолютна підтримка, якої мені не вистачало в житті. Від нього я отримую 0% осуду і 100% розуміння", - зізналася актриса.

Відома українська актриса закрутила роман зі співаком (фото)

Варто зазначити, що Богдан Буйлук не тільки актор, а й співак. Він був одним із солістів ZBSBand. Гурт переміг в одному із сезонів "Х-Фактора", де наставницею була співачка Настя Каменських.

Нагадаємо, серіал "Ніхто не ідеальний" розповість історію про дівчину, яка прагне справедливої помсти, щоб відновити правду про свою сім'ю. Напередодні свого 18-річчя Саша приїжджає до будинку свого дядька, щоб вступити в права спадкоємиці та отримати свою половину сімейного бізнесу. Однак її очікування теплого і радісного прийому виявляється ілюзією.

Приїзд Саші стає причиною закінчення спокійного життя будинку, розкриттям секретів минулого та початком нової історії кохання. Деякі члени родини готові на все, щоб позбутися небажаної гості. Однак дівчина не відступить. Вона розробляє свій план гри, спрямований на помсту кривдникам, розкриття таємниць сім'ї, відновлення правди.

Прем'єра серіалу відбудеться 4 березня о 20:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Вас також можуть зацікавити новини: