Міша Крупін оскандалився своєю поведінкою / instagram.com/mishakrupin1

Український співак, лідер гурту "Корупція" Міша Крупін днями дав концерт в Одесі, під час якого стався неприємний інцидент.

Він вийшов на сцену в стані алкогольного сп'яніння і багато матюкався. Про це він сам повідомив глядачам, які прийшли на його виступ. У підсумку він не зміг нормально виступити, тому що ледь тримався на ногах.

"У мене просто одне питання: ви що тут все, ох**ли чи що? Ви готові до туси? Друзі, не звертайте уваги, тому що я приїхав сьогодні в Одесу, мене так набухали оху**но просто", – сказав Крупін зі сцени.

Відео дня

Після цього він вийшов на зв'язок з шанувальниками і вибачився. Він сказав, що професійному музиканту не можна виходити на сцену в такому стані. Крупін додав, що йому дуже соромно. Тому він вирішив на якийсь час зупинити концертну діяльність.

"Я просто хотів вибачитися у одеситів, слухачів, які прийшли в ресторан, і у ресторану, який дозволив мені зробити благодійний концерт. Але я вийшов у такому стані, в якому не можна виходити професійному музиканту. Мені дуже соромно. Швидше за все, я на час свою кар'єру музичну буду припиняти. Ще раз вибачте, будь ласка. Ви ніколи мене не побачите на сцені в такому стані", – сказав артист на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, раніше Міша Крупін приголомшив піснею про фатальну жінку.

Вас також можуть зацікавити новини: