Каньє Уест з тещею, Кріс Дженнер / Фото instagram.com/kanyew.est/

Відомий американський репер Каньє Вест, який страждає на біполярний розлад, погрожує своїй дружині Кім Кардашьян.

Артист обурений, що Кім хоче примусово відправити його на лікування. Тому він пригрозив, що "якщо вона з родиною влаштує йому інтервенцію, він вестиме пряму трансляцію в Twitter і покаже всьому світу правду", розповіли друзі Каньє виданню The Sun.

Читайте такожКім Кардашьян та Каньє Уест поділилися романтичним знімком на ранчо, незважаючи на чутки про крах сімейного життя

Відео дня

"Він поводиться, як параноїк. Він переконав себе, що Кім і Кріс хочуть ув'язнити його. Він попередив Кім, що знає всі секрети її сім'ї і опублікує їх в разі будь-якого тиску. Є багато того, що не відображається в шоу "Сімейство Кардашьян" - сварки, інтрижки зі знаменитостями, операції, різні фінансові моменти і інші речі, що стосуються сім'ї. Але Кім, попри це, турбується лише про здоров'я Каньє. Вона хоче йому допомогти і захистити їхніх дітей. Вона дуже хвилюється", - повідомив інсайдер

Як повідомляв раніше УНІАН, Каньє Вест балотується в президенти США. Так, минулого тижня під час першої зустрічі з виборцями репер розповів, як просив дружину Кім зробити аборт, коли вона була вагітна первістком.

Наразі артист перебуває на своєму ранчо разом з друзями, звідки останні декілька днів невпинно публікує свої думки в Twitter. Так, артист повідомив про спроби Кім Кардашьян та її мами Кріс Дженнер запроторити його до психлікарні.

Крім того, Вест приголомшив заявою в Twitter про те, що вже два роки намагається розлучитися з Кім Кардашьян