Тіна Кароль показала свої фото крупним планом / Фото - instagram.com

Українська співачка Тіна Кароль, яка в 2013 році втратила свого чоловіка, заговорила про самотність. Вона зробила дуже чуттєвий пост в своєму Telegram-каналі, піднявши тему впливу самотності на її творчість і стан в цілому. 

"Самотність ніколи не зникне! Вона як кислота роз'їдає твоє серце, мозок, шлунок, і де там болять груди, кажуть, там живе душа. Самотність - це тінь свідомості! Потрібно зрозуміти одне: якщо ти піддаєшся цьому впливу, тебе спустошує і руйнує, тебе стирає як особистість, ти черв'як. Зроби цю самотність інструментом, ключем до творчості, яка буде пронизана або протестом, або пошуком світла. Зроби його стимулом до нестримної жадобі бажаного результату!" - висловилася Кароль. 

Відео дня
Кароль доповнила свої роздуми фотографіями з машини / фото t.me/tinakarolofficial
Кароль доповнила свої роздуми фотографіями з машини / фото t.me/tinakarolofficial

Чим займається Тіна Кароль під час війни

Артистка активно дає благодійні концерти в різних країнах світу. Наприклад, нещодавно вона прилітала в Лос-Анджелес, щоб побачити захисників Маріуполя, які знаходяться там на реабілітації. 

Крім того, Кароль виступала з концертами, зароблені кошти від яких вона направила на підтримку рідної країни і їх співгромадян. 

Нещодавно Тіна представила публіці нову пісню "Вільні. Нескорені" і ефектний кліп на неї. 

Нагадаємо, Тіна Кароль послала Собчак за висловлювання про "нацистів і бандерівців".

Вас також можуть зацікавити новини: