Катя Осадча не перестає вражати молодістю без макіяжу / фото instagram.com/kosadcha/

Катя Осадча та Юрій Горбунов все ще знаходяться на домашній ізоляції.

Українська телеведуча намагається якомога частіше публікувати нові фото і відео. Приміром, зоряна пара ведучих під час карантину почала активно вивчати красу Київської області. Катя і Юра закликають кожного по мірі можливостей розвивати внутрішній туризм в Україні.

Але і просто розслаблені знімки з затишних домашніх образах також присутні в мережах телеведучої.

Відео дня

Читайте такожКатя Осадча показалася в міні-шортах (фото)

Днями Осадча опублікувала нове сонячне селфі. При цьому на обличчі 36-річної телеведучої - ні грама макіяжу! Катя в синьому джемпері гріється під променями сонця. Обличчя вона прикрила солом'яним капелюшком - завжди актуальний літній аксесуар!

"На сонці в светрі - травень", - з гумором підписала фото телеведуча, маючи на увазі, що на вулиці ще не так тепло, як хотілося б.

До речі, до цього ведуча "Світського життя" показала фото в іншому образі. В кадрі теледіва позує в зручному спортивному костюмі соковитого помаранчевого відтінку. Затишний домашній образ доповнюють білі кросівки. Волосся зібране у практичний хвіст. І знову - жодного макіяжу.

“Поступового виходу з карантину потребує і автомобіль. Відправляю свій на ТО й дезінфекцію. Техсервіс, за вашим бажанням і з дотриманням усіх вимог щодо безпеки, може і зараз, як і протягом карантину, забрати авто з-під будинку й туди ж повернути після всіх процедур, а також обов’язкової дезінфекції повітряних фільтрів. Будьте здоровими й бережіть себе та оточення!” - закликає телеведуча.