Модель показала фото / instagram.com/kyliejenner

Відомій моделі Кайлі Дженнер сьогодні, 10 серпня, виповнилося 23 роки. Попри такий юний вік дівчина вже визнана найбільш високооплачуваною у світі. Цікаво, на чому заробляє зірка? Розбираймось.

Читайте такожКайлі Дженнер засвітила інтимні місця у відвертому "леопарді"

Косметична продукція

Відео дня

У 17 років Кайлі збільшила собі губи за допомогою присосок і косметики. При цьому фанати тоді її жорстко розкритикували. У зв'язку з цим дівчина вирішила випустити лінію помад, які візуально збільшують губи. Продажі так швидко почали зростати, що в 2017 році оборот Kylie Cosmetics склав 420 мільйонів доларів. І це всього за півтора року.

Реклама

Дженнер активно просуває свій Instagram, тому у неї часто замовляють рекламу. Раніше ходили чутки, що вартість одного її поста в соціальній мережі коштує близько мільйона доларів.

Телепередачі

На телевізійних програмах Кайлі також заробляє, але це не основне джерело доходу. За її словами, рости в об'єктиві камер - це складно. Ти постійно зазнаєш стресу.

  • Раніше Кайлі Дженнер показала трендовий манікюр цього літа. Суть дизайну в тому, щоб покрити нігті прозорою базою, а потім зробити різний дизайн на кожному нігтю.