Філіп Кіркоров шокував виглядом без перуки / колаж

Артист-путініст Філіп Бедросович Кіркоров нещодавно вразив публіку результатами пластичних операцій. Він "пришив" собі сталевий прес, підтягнув обличчя, а також з'явився перед фанатами з новою зачіскою. Але шикарні хвилясті локони виявилися всього лише перукою - в реальності немолодий музикант лисіє. 

У мережі раніше показували його залисини і неакуратні клаптики волосся на потилиці. Сфотографували "не при параді" його в лікарні після чергового хірургічного втручання.

Сьогодні він з'явився в Instagram-stories в кепці, показавши свою неохайну зачіску. 

Музикант повідомив, що зараз він відпочиває в Римі. Щоб сховатися від пекучого сонця, він надів тенісну кепку, під якою добре видно, що реальний стан волосся Кіркорова далеко не такий, як він демонструє на своїх концертах.

Артист-путініст, якого багато де недолюблюють за підтримку кровожерливої війни, показав, як кинув монетку в тутешній фонтан, щоб знову повернутися. 

Чим займається Філіп Кіркоров

Музикант зараз живе і працює в Росії. Час від часу він виїжджає за кордон, але виступи в інших країнах практично не проводить - не скрізь його готові бачити після того, як РФ напала на Україну, а Кіркоров підтримав кровопролиття.

РосЗМІ повідомляють, що на території країни-агресора доходи музиканта суттєво впали, тому він усіма шляхами намагається втриматися на олімпі слави, щоб заробляти хоч щось.

Нагадаємо, у мережі показали Кіркорова після операції, де він насилу пересувається.

Вас також можуть зацікавити новини: