Також кулінар розповів, як він відноситься до публічних людей, які досі не перейшли на українську мову / фото УНІАН

Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, що б він приготував для президента РФ Путіна, якби міг зробити останню вечерю перед стратою кривавого диктатора. 

В інтерв'ю для YouTubе каналу "Ґрунт" Клопотенка попросили скласти меню для останньої вечері Путіна. Шеф-кухар міг би уявити, які страви він готував для диктатора, проте він навіть не захотів про це думати.

"Я би туди наср*в", - відповів Клопотенко. 

Також кулінар розповів, як він відноситься до публічних людей, які досі не перейшли на українську мову. Клопотенко вважає, що деякі продовжують спілкуватися російською, бо бояться втратити свою "привабливість".

"Ти розумієш українську мову? Розумію. То, може, говори тоді, якщо розумієш? Я вважаю, що люди, які розуміють українську мову, не розмовляють через те, що вони дуже бояться мати не такий привабливий вигляд. Чи я можу їх це за це засуджувати? Ну, можу. Чи я їм про це можу говорити? Я втомився. Якщо їм прикольно, ну, говоріть, будь ласка, як хочете", - додав Клопотенко.

Хто такий Євген Клопотенко

Євген Клопотенко - відомий шеф-кухар та популяризатор української кухні на світовій культурній та кулінарній арені. Він був ініціатором включення борщу до списку нематеріальної спадщини ЮНЕСКО.

Клопотенко народився у Києві, у 1986 році. У 2015 році він брав участь у кулінарному шоу "МастерШеф". Там він переміг та на фіналі сказав, що хоче змінити культуру харчування в Україні. У 2021 році Клопотенко та команда Cult Food в рамках робочої групи, створеної за ініціативи Олени Зеленської, розробили нові меню для шкільних їдалень. Нині кухар - кулінарний експерт шоу "Сніданок".

Вас також можуть зацікавити новини: