Мішина дала відверте інтерв'ю / фото instagram.com/misha.k.ua

Відома українська актриса, зірка серіалу "Кріпосна", переможниця шоу "Танці з зірками" Ксенія Мішина зробила відверте зізнання про домашнє насильство.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну для YouTube-проекту "Слава+". За словами знаменитості, її бив коханий чоловік, батько її сина.

Читайте такожМішина Ксенія прокоментувала перемогу на шоу "Танці з зірками 2019" (фото)

"... мій колишній після розставання через 4 роки з'явився, спустив мене зі сходів незрозуміло за що. Я запитала тільки, чи пам'ятає він, як мене звати. Я не розуміла, навіщо? Що це таке було?", – поділилася пережитим Мішина.

Актриса наголосила, що її колишній чоловік не спілкується з їхнім спільним сином, оскільки позбавлений батьківських прав.

"Зараз цієї людини немає в моєму житті й житті нашого сина. Якщо він з'явиться, то зможе спілкуватися з дитиною лише тоді, коли син зможе приймати самостійні рішення", – додала Ксенія.

Дивіться відео з 50:05

Як повідомляв УНІАН, на українському ТБ вийде нове романтичне реаліті-шоу "Холостячка", у якому шукати свою другу половинку буде не чоловік, а жінка. Головною героїнею проекту стала актриса театру і кіно, зірка серіалу "Кріпосна", переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина.