Співачка відразу ж закрила коментарі під своїм новим постом / фото instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак заговорила про "благодійність". Вона приурочила свій новий допис в Instagram до Дня захисту дітей. 

Про те, що сьогодні РФ атакувала Київ ракетами, і про те, що в столиці України загинула дитина, співачка не написала. Вона закликала "донатити" до фонду, який нібито "допомагає" дітям з інтернатів тимчасово окупованих територій Запорізької області та Донбасу.

"З Міжнародним днем захисту дітей! Діти - наше майбутнє. Нехай наші діти будуть кращими за нас. Я завжди допомагала, допомагаю і буду допомагати дітям, адже всі вони заслуговують на нашу любов. Тільки любов і милосердя здатні змінити світ на краще", - написала Лорак.

Відео дня

Співачка одразу ж закрила коментарі під своїм новим постом. Однак залишила посилання на російський фонд. 

Лорак цинічно закликала "допомагати" дітям у день ракетної атаки по Києву / скріншот

Кому Лорак просить "донатити" гроші

Раніше УНІАН вже повідомляв, що Лорак рекламувала російський фонд. Його організатором є власник пропагандистського телеканалу "ЦарьградТВ" Костянтин Малофєєв, якого також називають одним із спонсорів "русского міра".

Фонд проводить збори, називаючи дітей з тимчасово окупованих територій "росіянами". Також там поширюється роспропаганда. 

Ракетна атака по Києву - що відомо

У День захисту дітей росіяни "привітали" Київ новою атакою. Вони запустили ракети. Їх уламки вбили двох жінок і одну дитину.

За інформацією Генштабу України, удари по столичному регіону були нанесені ракетами типу "Іскандер". Через атаку у Києві скасували всі заходи, присвячені Дню захисту дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: