Любов Успенська підтримує політику Путіна / фото instagram.com

Королева шансону Любов Успенська народилася в той же день, коли Росія напала на Україну. На своє 68-річчя 24 лютого співачка в жаху скасувала свято, адже з Україною, а саме з Києвом, її багато що пов'язує.

Як йдеться в сюжеті проекту FreeДом, при цьому багато років Любов співає дифірамби Володимиру Путіну.

Любов Успенська - справжня королева російського шансону, хоча вона досі не має звання ні народної, ні заслуженої, але її пісню про кабріолет знають напам'ять вже кілька поколінь. А прайс за її півгодинний виступ з 2 тисяч рублів зріс до 3 мільйонів.

Майбутня суперзірка вчилася так блискуче співати в київському музичному училищі імені Глієра. Адже співачка народилася і жила в українській столиці на околиці міста. У 80-х артистка назавжди поїхала з Києва, правда, Київ не виїхав з її серця. Любов стала частим гостем в українській столиці.

Але Україна для співачки - Батьківщина, а Росія - дім. Мабуть тому, коли Путін напав на Донбас й анексував Крим, співачка не зронила ні слова. Тільки зізнавалася в любові до російського президента.

При цьому Успенська регулярно їздила виступати з концертами в Крим і в Київ одночасно, а в 2019 любов навіть записала пісню українською мовою.

Концерти відомої киянки збирали тисячі людей. За рік до повномасштабної війни Люба їздила з турне містами України.

"Киянка ні слова не говорить про вбивства українців і досі зізнається в любові до Володимира Путіна", - зазначають журналісти FreeДом.

Як йдеться в сюжеті, санкції через війну по суті навіть на руку артистці, адже тепер вона заробляє ще більше. Правда, дорога додому тепер для Успенської закрита.

Раніше повідомлялося, що Сергій Притула та Андрій Молочний колись були колегами за кадром у шоу "Файна Юкрайна". Але тепер вони точно по різні боки барикад. Притула - в рідній Україні. Він збирає гроші та всіляко допомагає ЗСУ. Молочний – в Росії та заявляє, що Києвом серед білого дня "ходять нацисти".

Вас також можуть зацікавити новини: