У коментарях українці подякували мамі Балана за підтримку / скриншот

Мама відомого молдавського артиста Дана Балана, 65-річна Людмила Балан, поділилася з фанами новим фото. На ньому вона показалася у відвертому наряді.

Так, артистка приміряла міні-сукню з паском на талії, який підкреслив її тоненьку талію. Свій образ мама співака доповнила босоніжками на підборах та стильними сонцезахисними окулярами з напівпрозорими лінзами. Жінка стежить за фігурою, у свої 65 років вона може похизуватися стрункими ніжками та підтягнутою фігурою. 

В описі до нового фото мама Дана Балана згадала про Україну. Вона позувала на тлі великого дерева, яке, як виявилося, називають "деревом українців".

Відео дня

"У місті Парма в Італії молдавани показали мені "дерево українців". Це велике, міцне та красиве дерево, як український народ!" - написала артистка.

Мама Дана Балана показалася у міні-сукні / скриншот

У коментарях українці подякували мамі Балана за підтримку. Окрім цього, фанати зробили жінці компліменти, їх приємно вразила її фігура. Коментатори пишуть:

  • "Приємно, що кохана українцями пані Людмила в далекій Італії згадує Україну. А від "Дерева українців" набирається сили, мужності, відваги, які є в українського народу. Дякую за підтримку в ці важкі часи України. Любимо і шануємо вас"
  • "Дякую за підтримку та любов до нашої держави. Ви чарівна"
  • "Красуня! На тлі природної могутньої краси".

Хто така Людмила Балан

Артистці 65 років. Вона - молдовська телеведуча і співачка. Людмила Балан відома на батьківщині, а також має чимало шанувальників в Україні. Навіть зараз вона записує нові пісні та дає концерти, а також підтримує нашу країну.

Вас також можуть зацікавити новини: