Меган Маркл відмовилась від титулу герцогині / фото REUTERS

ЗМІ опублікували інформацію про свідоцтво про народження Лілібет Діани, новонародженої доньки Меган Маркл та принца Гаррі. Наголошується, що там  Маркл не зазначила титулу герцогині, однак принц Гаррі все ж вказаний як Його Королівська Високість.

Нагадаємо, 4 червня принц Гаррі та Меган Маркл вдруге стали батьками. Менш як за місяць західна преса опублікувала інформацію, що міститься у свідоцтві про народження Лілібет Діани.

Читайте такожМеган Маркл і принц Гаррі поділилися новим фото свого сина Арчі

Відео дня

Як пише TMZ, у свідоцтві про народження Меган Маркл вирішила не вказувати королівський титул герцогині Сассекської. Адже в графі "мати" написано: Rachel Meghan Markle (Рейчел Меган Маркл).

У графі "батько" зазначено: The Duke of Sussex His Royal Highness (Його Королівська Високість герцог Сассекський).

Нагадаємо, раніше у мережі з'явилося свідоцтво про народження сина Меган та Гаррі Арчі. Там вперше виявилося, що справжнє ім'я Меган – Рейчел. Також там був вказаний титул – Її Королівська Високість герцогиня Сассекська, принцеса Великої Британії.

Згодом стало відомо, що Меган Маркл таємно прибрала своє ім'я зі свідоцтва про народження. У свідоцтві був зазначений лише її титул. Це викликало резонанс в мережі.

Сама герцогиня згодом пояснила, що прибрати ім'я її змусив королівський палац. Вона такого рішення нібито не ухвалювала. Та представники палацу спростували цю інформацію: "Сертифікат був змінений колишнім офісом герцога і герцогині Сассекських. Він був змінений, щоб забезпечити відповідність імені та титулу герцогині іншим приватним документам".

Королівська родина Британії: новини на тему