Фото інстаграм співачки Lama

Українська співачка Lama розкритикувала проведення Нацвідбору на "Євробачення". Жінка зазначила, що такі заходи зараз недоречні та вимагають багато коштів, які можна було б спрямувати на допомогу армії. 

"Знаєте, що мене найбільше бісить? Бісить, що на "Євробачення" є гроші. Це ж 11 мільйонів гривень - можна було б забезпечити всю нашу армію, наших військових", - сказала вона в своєму Instagram.

Скріншот сторіз співачки 

Виконавиця додала, що можна було б провести Нацвідбір на волонтерських засадах і зекономити бюджет. 

Відео дня

Також Lama зазначила, що відчуває несправедливість по відношенню до артистів, які власними зусиллями збирають гроші, аби допомогти ЗСУ, в той час як влада, за її словами, цього не робить.  

"Чому нам, артистам, під час благодійних зборів допомагають люди, а не влада. Чому ти маєш боротися за кожен донат і вкладати власні кошти, коли відбувається такий хаос "на горі"? Та коли вже "там" у пріоритет поставлять життя українських воїнів, тих, хто дає життя нам, цивільним?" - висловилася жінка. 

Нагадаємо, нещодавно відбувся Нацвідбір на "Євробачення-2024". Цього року Україну буде представляти дует Alyona Alyona і Jerry Heil з піснею "Teresa & Maria". 

Вас також можуть зацікавити новини: