Макс з дружиною та дітьми/ фото інстаграм Макса Чмерковського 

Американський хореограф з українським корінням та учасник першого шоу "Холостяк" Макс Чмерковський разом з дружиною Петою Маргатройд дізналися стать своєї третьої дитини.

Нещодавно пара влаштувала гендер-паті, на якій були присутні лише родичі Макса та Пети. Подружжя обрало для цієї події стримані чорні вбрання та завдяки кольоровим димовим шашкам, з яких пішов дим блакитного кольору, зрозуміли, що у них зовсім скоро народиться третій син. 

Відповідне відео вони опубліквали у себе в Instagram.

Вагітна Пета одразу написала, що поки не уявляє, як це бути мамою трьох хлопців, проте дуже щаслива і вже чекає на зустріч з малюком. 

"Це хлопчик! Не можу повірити, що у нас будуть три хлопці. Ми з Максом неймовірно щасливі, що у нас народиться ще один друг для Шая та Ріо... Ми хочемо, щоб вони були найкращими друзями. Коли думаємо про сімейні вечері, то вже сміємося! Це попри те, що коли Ріо виповниться рік, я народжу за кілька тижнів", - написала дружина Макса та попросила у коментарях написати варіанти імен для майбутнього сина. 

До слова, Макс Чмерковський з 2012 року перебуває у стосунках з Петою Маргатройд. У 2017 році вони стали батьками вперше. Тоді у них народився син Шей Александер Чмерковський. Після цього вони офіційно оформили шлюб та у 2023 році у подружжя народився другий син Ріо. Новина про третю вагітність стала для закоханих несподіванкою. 

Нагадаємо, нещодавно танцівник Женя Кот та його дружина Наталя Татарінцева теж дізналися стать свого майбутнього первіста. Вони чекають на дівчинку. 

Вас також можуть зацікавити новини: