Ешлі Грем показала результат схуднення / instagram.com/ashleygraham

Американська модель plus-size Ешлі Грем ніколи не соромилася зайвої ваги. Більш того, вона регулярно демонструвала свою фігуру, в тому числі і під час фотозйомок.

35-річна дівчина володіє такою неймовірною сміливістю, що позувала перед фотографами навіть в спідній білизні. Однак за останній час вона дуже змінилася.

Так, на гала-вечері Chopard Art Gala зірка з'явилася абсолютно в новому вигляді. Шанувальники помітили, що Ешлі екстремально схудла, адже раніше вони її такою не бачили.

Відео дня

Крім того, днями модель поділилася з фоловерами знімками, де вона позує в міні-сукні. На кадрах можна помітити, що її стегна значно зменшилися в розмірі. Це ж стосується її грудей і живота.

Результат схуднення Ешлі Грем / скріншот Instagram

Як відреагували користувачі мережі

  • "Не турбуйтеся про те, що думають інші. Ти супер"
  • "Чому всі коментують її вагу? Це її тіло"
  • "Ти просто чудова"
  • "Поділіться, як вам вдалося схуднути. Ви маєте приголомшливий вигляд"
  • "У мене піднявся тиск від цієї краси. Дай хвилину віддихатися"
  • "Ти неймовірна. А сукня - якесь безумство, моя мрія"
Ешлі Грем позбулася зайвої ваги / instagram.com/ashleygraham

Чим відома Ешлі Грем

Ешлі Грем позувала для багатьох відомих глянців, серед яких Vogue, Harper's Bazaar, Glamour і Elle UK. Дівчина має неймовірну харизму, тому чоловіки не звертають уваги на її зайву вагу.

Одним з таких опинився і її чоловік, відеооператор Джастін Ервін. Вони познайомилися в 2009 році, а вже через рік зіграли весілля. Відомо, що у них троє дітей. 

Вас також можуть зацікавити новини: