Остапчук зустрічається з журналісткою Полтавською / instagram.com/poka.tya

22-річна дружина українського шоумена Володимира Остапчука - Катерина Полтавська - поділилася з шанувальниками ранковим фото, на якому позувала у ванній кімнаті.

У кадрі дівчина позує перед дзеркалом у білому банному халаті, яким прикрила нижню частину свого тіла. А ось оголені груди вона ледь прикрила руками, чим розбурхала свідомість шанувальників.

"Ранок добрий", - підписала фото Полтавська.

Відео дня

Відомо, що зараз Катерина відпочиває в Греції, проте її коханий залишився в Україні.

Полтавська показала "ранкове" фото / скріншот Instagram

Нагадаємо, Катерина Полтавська зустрічається з Остапчуком вже дев'ять місяців. Пара разом живе. Нещодавно шоумен і зовсім натякнув на те, що вже одружився зі своєю обраницею.

Для Остапчука це вже третій шлюб. Вперше він одружився з Оленою Войченко, з якою виховує двох дітей - сина Евана і дочку Емілію. Однак пара розлучилася зі скандалом. Як розповідав шоумен, екс-дружина навіть забороняла йому бачитися з дітьми. Зараз жінка з дітьми живе в Канаді, куди вони переїхали після повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Також шоумен був одружений з нотаріусом Христиною Горняк. Близькі до пари люди говорили, що в їхніх стосунках пішла "тріщина" після того, як Остапчук поїхав до Канади відвідати дітей. Однак ні телеведучий, ні Горняк не назвали причину розлучення.

Зараз у Христини є молодий чоловік, та й Остапчук знайшов своє кохання.

Вас також можуть зацікавити новини: