Сама MARUV на жарти не реагує / фото instagram співачки

Скандальна співачка MARUV (Анна Корсун), яка мовчить про повномасштабну війну в Україні та не наважилася засудити путінську агресію, потрапила під "удар" користувачів мережі. Артистку почали хейтити та висміювати.

Так, усе почалося з того, що активіст Сергій Стерненко, через якого зрадниці Ані Лорак довелося виправдовуватися та доводити, що вона не донатить на ЗСУ, вирішив потролити ще й MARUV. 

Він написав у її соцмережах коментар: "На дрони грошей закинеш?". Корсун відреагувала швидко - вона заблокувала Стерненка, через що той продовжив жартувати:

Відео дня

"Так, Ганна Корсун на дрони скидатись не хоче, на відміну від Кароліни. Отже, купимо їй окремий дрон".

Активіст потролив співачку  / скриншоти Сергій Стерненко

Після цього тролити MARUV почали й інші українці. І якщо її сторінка в Instagram не відображається для користувачів з нашої країни, то її профіль на Facebook відкрито. Саме там вона отримала "подяку" від українців. Під новим дописом мовчунки почали з'являтися такі коментарі:

"Дякую, що хоч і під суспільним тиском, але прийняла правильну сторону. Твої перші обережні донати доволі щедрі - 3 млн. грн. у фонд "Повернись живим" - це щось. Ви з Ані Лорак - молодчинки! Слава Україні!".

Мовчунка MARUV отримала "подяку" від українців  / скриншот

Сама MARUV на жарти не реагує. Проте мережу вже не зупинити. Українці навіть почали створювати меми, у яких висміюють Корсун та її "подругу за нещастям" Лорак.

Нагадаємо, днями у РФ завершилася перевірка щодо Ані Лорак. Через жарти Стерненка її підозрювали у тому, що вона донатить армії України. 

Вас також можуть зацікавити новини: