Володимир Остапчук з дружиною / instagram.com/vova_ostapchuk

Більше року тому Володимир Остапчук почав зустрічатися з журналісткою Катериною Полтавською. Незабаром пара зіграла таємне весілля, про яке довгий час мовчала. І Остапчук, і Полтавська лише натякають на те, що офіційно розписані. 

Однак, як розповіла відьма Марія Тиха в програмі "33 питання на Люкс ФМ", Полтавська може бути не останньою дружиною Остапчука. До слова, шанувальники неодноразово цікавилися у дівчини, чи не боїться вона, що шоумен залишить її, як і всіх своїх попередніх дружин.

"У них можуть виникати конфлікти. У Остапчука можуть бути думки про розлучення, про те, чи потрібен йому цей шлюб. У неї (Полтавської, - УНІАН) теж", - зазначила Тиха.

До слова, Остапчук одружений втретє. Першою його дружиною була Олена Войченко, від якої у нього двоє дітей - дочка Емілія і син Еван. Після скандального розлучення вони довго не могли знайти спільну мову. Зараз жінка з дітьми живе в Канаді.

Другою дружиною Володимира була нотаріус Христина Горняк. Їхня історія кохання була дуже красивою. Однак через кілька років пара розлучилася. Зараз вони не можуть поділити майно.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Остапчука розповіла, як пережила розлучення.

Вас також можуть зацікавити новини: