Саша Мудра / instagram.com/sasha_wise28

Учасниця 12 сезону шоу "Холостяк" Саша Мудра зізналася, що Алекс Топольський зробив її найщасливішою дівчиною, запросивши на проект її маму, щоб вони могли поговорити по душах і помиритися.

"На Різдво з нами часто трапляються справжні дива, так ось рік тому мені піднесли несподіваний сюрприз - до мене приїжджала моя мама, хоча я дійсно на це не очікувала. У Алекса вийшло здивувати мене і зробити в цю казкову ніч найщасливішою дівчиною в світі, дуже вдячна йому за цю незабутню мить", - написала Саша на своїй сторінці в Instagram.

Вона додала, що ця розмова з мамою на проекті була для неї дуже важливою. Саша зізналася, що часом їй складно промовляти речі, які так довго замовчувала, тим більше найближчій людині.

Відео дня

"Відчуття, яке послідувало, неможливо порівняти ні з чим, моя душа була окриленою, а думки зосереджені на тому, що я взагалі більше нічого не боюся. Ти найкраща мама в світі, дуже тебе люблю", - додала Мудра.

Зазначимо, Саша Мудра стала фіналісткою 12 сезону шоу "Холостяк". Незабаром ми дізнаємося, чи здобуде фаворитка перемогу і чи стане вона обраницею Алекса Топольського.

Вас також можуть зацікавити новини: