Ніколасу Кармі бризнули перцевим балончиком в обличчя / Скріншот Instagram

На популярного українського блогера Ніколаса Карму напали хулігани просто в центрі Львова. Зірка мережі, який запитує в людей, скільки коштує їхній одяг, розповів про інцидент.

Напад стався 18 травня ввечері під час зйомок нового відео Ніколаса на Площі Ринок. Двоє невідомих йшли вулицею і голосно вигукували нецензурні слова, ймовірно вони були напідпитку. Карма підійшов до хуліганів і намагався їм пояснити, що навколо ходять діти, просив так не висловлюватися.

"Мені не подобаються твої тіктоки, і я вважаю, що ти чучуть гейської натури. Мені не подобаються пі**ри", – звернувся до блогера один з чоловіків.

Після цього вони бризнули в обличчя Ніколаса перцевим балончиком. На місце події довелося викликати швидку та поліцію. Блогер опинився в лікарні, де йому надали першу допомогу.

Скріншот Instagram

"Вчора, коли це сталось, я побачив, що народ готовий заступитись одне за одного у таких ситуаціях. Це головне. Не жити життя за принципом "Моя хата скраю", а відстоювати честь так гідність навіть чужих їм людей. На жаль, без б*дла не буває, але я не засмучуюсь, адже адекватних та свідомих людей набагато більше. А також я пишаюсь нашою поліцією, яка спрацювала дуже оперативно та ідентифікувала хуліганів за годину", – прокоментував інцидент інфлюенсер.

Скріншот Instagram

Зараз зірковий львів'янин перебуває вдома, однак скаржиться на погане самопочуття. У нього досі печуть очі та сильно сверблять руки.

Що відомо про Ніколаса Карму

В минулому Ніколас Карма працював кур'єром, але вирішив стати блогером. Його справжнє ім'я Микола Бучак. Свою популярність він здобув завдяки роликам "Скільки коштує ваш look?". Зірками його відео ставали Джамала, Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Могилевська тощо. Наразі в нього понад пів мільйона підписників.

Крім того, Бучак також є музикантом. Він створив гурт із Danny Lama. Серед відомих пісень колективу "Вона", "Клянусь", "Чуєш мам".

Нагадаємо, раніше Ніколас Карма у воїна ЗСУ запитав, скільки коштує його "лук".

Вас також можуть зацікавити новини: