Надя Дорофєєва від самого ранку отримує привітання від колег та друзів / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Надя Дорофєєва сьогодні, 21 квітня святкує день народження. Артистці виповнилося 34 роки. З нагоди свята вона опублікувала зворушливий допис, а також показала, як її вітають рідні.

Усе своє життя Дорофєєва присвятила сцені та музиці. Вона знаменита, не лише в Україні, але й в інших державах. Її пісні щоразу стають популярнішими за інші та б'ють рекорди стримінгових платформ.

У свій день народження співачка раптово згадала про смерть. Вона опублікувала іронічний допис, де наголосила, що завжди потрібно обирати себе: 

Відео дня

Нарешті 34. У дитинстві я думала, що після 30 люди вже помирають, але диви, після 30 все тільки стає цікавішим. Ти вже добре знаєш себе, ти починаєш переглядати свої погляди на життя, нарешті розумієш, що думка оточуючих про тебе і все це – неважливо. Ти все ще наче і хочеш бути "хорошою" для всіх, але все ж таки обираєш себе - таку не ідеальну, але справжню. Нарешті!

Скріншот Instagram

Чоловік Дорофєєвої - ресторатор та співак Міша Кацурін - вже встиг привітати кохану. Артистка опублікувала миле фото, на якому видно букет квітів від чоловіка. 

Скріншот Instagram

Сам Кацурін у своїй "історії" засвітив коштовний подарунок дружині на її 34-річчя. На світлині помітно скриньку від ювелірних прикрас. Надя не розкрила, яку саме коштовність подарував Міша. 

"Зірочка народилася", - лаконічно підписав знімок Кацурін.

Скріншот Instagram

Співачка поділилася, що вже розпочала святкувати свій день народження. Ранок неділі вона провела в компанії рідних. Вони разом відзначили 34-річчя Наді за святковим сніданком.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва та Міша Лебіга презентували спільний хіт "А я все плакала".

Вас також можуть зацікавити новини: