Тіна Кароль заколядувала / колаж УНІАН зі скріншотів

Українська співачка Тіна Кароль яскраво привітала з Водохрещем - заспівала колядку "Нова радість стала" й показала, як проводить час з 15-річним сином Веніаміном.

Артистка у своєму акаунті в Instagram опублікувала привітальний відеоролик з Карпат. Співачка ось так підписала ролик: "З Водохрещем! Очищення від ворогів з нашої землі і болю з нашої душі!". На відео видно, як виконавиця та син підіймаються на підйомнику в спорядженні, яке надягають для катання на лижах чи сноубордах. Крім того, Тіна Кароль показала традиційні карпатські страви й колядників.

Ролик за дві години зібрав понад 20 тисяч лайків. Інтернет-користувачі по-різному його прокоментували. "Шикарне побажання", - вважає irynka_samoshkina. "Водохреще 19-го святкуємо, з Різдвом усіх вітаю (через перехід на новоюліанський календар змінилися дати деяких церковних свят, - Ред.)", - написав користувач lirik__kir. "Класно, така енергія іде проривна", - поділилася думкою alla_borabora.

У центрі уваги Тіна Кароль - син Веніамін та співачка відпочивають

4 січня повідомлялося, що артистка та її син вирушили на відпочинок в гори - вирішили побути в українських Карпатах. Журналісти дізналися, що вони весело проводять час разом - катаються на лижах й багато гуляють.

Варто зазначити, що виконавиця рідко бачиться із сином, оскільки він навчається у Великобританії і приїздить лише під час канікул.

Вас також можуть зацікавити новини: