Оля Полякова вперше висловилася про скандал із Міцкевичем: 'Нічого не було'

Українська співачка Оля Полякова днями потрапила в скандал. Учасник "МастерШеф" і ведучий Владислав Міцкевич у нетверезому стані опублікував "історії", в яких розповів, що рік жив із Поляковою.

Також він виставив їхні спільні фотографії з поцілунками. Однак незабаром Міцкевич видалив ці "історії" зі своїх соцмереж і сказав, що поєднав алкоголь з антидепресантами, тому в нього "знесло дах".

Після цього він вибачився перед Поляковою та її сім'єю, зокрема й перед чоловіком артистки Вадимом Буряковським.

Однак співачка не змогла промовчати з цього приводу. Прес-служба артистки ексклюзивно для УНІАН поділилася відео, на якому Полякова коментує інцидент.

"Дорогі мої, лежу на масажі, читаю ваші коментарі. Все ніяк не вщухнете з приводу фото. Скажіть, будь ласка, ви розумієте, що таке інтимні фото і що на них могло б бути? Якби вони в нього були, думаєте, він би їх не виклав? Виклав би. Якщо хтось хоче когось "злити", то виставляються кухлики, листування, і фотки, але не нешкідливі, а по-жерстяному, якщо вони є. А якщо їх немає, то може нічого й не було? Думайте", - висловилася Полякова.

Також Полякова провела прямий ефір зі своєю старшою дочкою Марією, де вони робили розклади на картах Таро. Один із підписників поцікавився щодо "роману" Полякової та Міцкевича.

Артистка сказала, що їй більше нічого додати до слів Міцкевича та його вибачень. Однак вона запитала у свого чоловіка, який стояв за кадром: "Вадику, Міцкевичу ноги будемо відривати?" Буряковський відповів: "Як завжди".

Нагадаємо, в оточенні Полякової прокоментували скандал із Міцкевичем. Джерело каже, що Міцкевич працював у команді Полякової, але його звільнили. Після цього він пообіцяв, що буде "весело".

Вас також можуть зацікавити новини: