'Ставлення жахливе': відома українська співачка розгнівалася на польських прикордонників

Екс-"віагра" Санта Дімопулос розповіла про неприємний інцидент, який стався з нею на польському кордоні. За словами співачки, прикордонники затримали її з сином, коли вони з України виїжджали в іншу країну.

Вона додала, що через це вони запізнювалися на літак, незважаючи на те, що розпланували свій час так, щоб точно встигнути.

"Ніколи, ніколи не їдьте через польський кордон. Ми спізнюємося на літак, хоча виїхали завчасно. Нас затримали і жодні вмовляння не впливають", - поскаржилася Дімопулос.

Відео дня

Вона додала, що прикордонники кілька разів перевіряли їхні валізи та автомобіль. Дімопулос каже, що це був жах, у неї виникло враження, що поляки ставляться до українців із ненавистю.

'Ставлення жахливе': відома українська співачка розгнівалася на польських прикордонників

"Ми дивом встигли в останній момент. Що з поляками на кордоні відбувається? Це, чесно кажучи, був жах. Вони двічі вивертали наші валізи, перевіряли повністю авто, тримали ворота закритими, ще й із таким знущанням. Якби я знала, що там такі люди, я б ніколи не поїхала через Польщу і більше ніколи не поїду, і нікому не раджу. Таке ставлення жахливе", - додала Санта.

Нагадаємо, раніше Санта Дімопулос розлучилася з чоловіком-багатієм через 11 років шлюбу.

Вас також можуть зацікавити новини: