Оззі Осборн вдячний дияволу за захист від коронавірусу / фото REUTERS

Британський рок-співак, музикант і один із засновників групи Black Sabbath Оззі Осборн заявив, що Сатана надає йому захист від коронавірусу.

За словами ікони хеві-металу, диявол береже його під час пандемії, навіть коли близькі члени сім'ї захворіли на COVID-19.

"У моєї дружини був вірус, у моєї дочки був вірус, а я ним так і не заразився. У служінні дияволу є свої плюси", - сказав Осборн журналу Metal Hammer.

Відео дня

Читайте такожБудинок жінки окупувала майже сотня смертоносних змій: моторошні фотоПри цьому видання зазначає, що заява артиста, швидше, жартівлива. Крім того, він стикався із серйозними проблемами зі здоров'ям.

"Останні два роки я був у жахливому стані. Я борюся з цим проклятим переломом шиї, Схоже, мені потрібна ще одна операція. Я зараз на фізіотерапії", - серед іншого зізнавався співак журналістам у квітні.

Про те, що дружина Оззі Осборна, Шерон, заразилася коронавірусом, стало відомо у грудні 2020 року. У своєму Instagram жінка писала, що зробила тест на коронавірус і він виявився позитивним.

Вас також можуть зацікавити новини: