Поліну Гагаріну "поплющило" на концерті "Пісня року 2022" / скріншот

Щось недобре коїться з російськими артистами останнім часом. Цього разу дивною поведінкою відзначилася співачка Поліна Гагаріна.

Виконавиця брала участь у зйомках новорічного концерту "Пісня року 2022", який проходив у московському палаці спорту "Мегаспорт". Ось тільки Гагаріну явно не радувало наближення свята.

Артистка вийшла до журналістів з кам'яним виразом на обличчі, а прохання посміхнутися просто проігнорувала. Замість приємної та легкої посмішки вона обдарувала присутніх презирливим поглядом та дивною гримасою. Що так сильно засмутило або спантеличило виконавицю - невідомо.

Відео дня
false

Ставлення Поліни Гагаріної до війни в Україні

З перших днів повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Поліна Гагаріна, як і всі артисти-путіністи, підтримувала війну проти українців. Крім того, артистка взяла участь у концерті до восьмої річниці тимчасової окупації півострова Криму.

Варто відзначити, що виконавиця в Лужниках виконала пісню, яка в 2012 році стала саундтреком до фільму "Севастополь" про події Другої світової війни.

Прихільність Кремлю зіграла з Гагаріною злий жарт. Російська співачка планувала виступити в Алма-Аті 14 лютого 2023 року, але концерт скасували.

Вас також можуть зацікавити новини: