Анна Asti зрадила Україну / фото instagram

Опальна співачка Анна Асті, яка працює в РФ і мовчить про те, що країна-агресорка розв'язала в Україні повномасштабну війну, отримала російські нагороди. Зрадницю назвали "співачкою року" за версією премії "Жара".

Крім цього, ASTI отримала нагороду за пісню, яку вона виконала разом з путіністом Філіпом Кіркоровим. Поки РФ бомбила українські міста, співачка записувала треки з артистом, що відкрито підтримує кремлівську агресію.

На премії Асті верещала від щастя. Коли вона почула своє ім'я, то почала обніматися з Кіркоровим і навіть розцілувала путініста.  

"Стільки на преміях я ще не плакала ніколи. Мені на кілька секунд вчора здалося, що це сон, але ні!",- заявила вона після церемонії.

Асті хвалиться нагородами у своїх соціальних мережах і вперто ігнорує питання коментаторів про те, чому ж вона мовчить про війну в Україні. Відомо, що у лютому 2022 року, коли РФ розпочала повномасштабне вторгнення, співачка була вдома, в українському місті. Вона ховалася в бомбосховищі, а потім все одно повернулася в РФ і зробила вигляд, що нічого не відбувається.

Нагадаємо, 24 лютого, в річницю початку повномасштабної війни РФ проти України, Асті цинічно заспівала "Чорнобривці".

Вас також можуть зацікавити новини: