Пугачова і Галкін на межі розлучення - блогерка Міро / instagram.com/_alla.pugacheva

Російська блогерка Олена Міро в коментарі росЗМІ розповіла, що Алла Пугачова і Максим Галкін ось-ось можуть розлучитися. У зв'язку з цим путініст Філіп Кіркоров хоче нібито повернутися до своєї колишньої дружини.

Міро зазначила, що Кіркоров робить пластичні операції і всіляко омолоджується нібито не через нову кохану, про яку він раніше говорив, а саме заради Примадонни.

"Сміливо припущу, що Алла, можливо, ось-ось звільниться. Старе кохання не іржавіє. Пам'ятаєте, як у Бена і Дженніфер все склалося? Ось і Алка з Філіпом, можливо, возз'єднається. А для цього, звичайно, потрібен новий образ", - цитує Міро видання "7 днів".

Відео дня

Зазначимо, Пугачова та Кіркоров одружилися у 1994 році. У 2005 році вони розлучилися. Спільних дітей вони не мають. Для Примадонни це був вже четвертий шлюб. Після розлучення з путіністом вона закрутила роман із Галкіним, за якого потім вийшла заміж. Вони мають двох дітей від сурогатної матері.

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року Пугачова і Галкін ухвалили рішення виїхати з Росії до Ізраїлю. Це пов'язано з тим, що країна-агресор розв'язала повномасштабну війну в Україні, яку вони засудили. На даний момент Примадонна не планує повертатися в РФ.

При цьому нещодавно Аллу Борисівну все ж покликали в Росію. Блогерка Анна Калашникова впевнена, що Примадонна - культурна спадщина РФ, тому вона повинна залишатися на батьківщині.

Вас також можуть зацікавити новини: