Іван Охлобистін приїхав в "ДНР" / скріншот YouTube

Російський актор Іван Охлобистін, який разом з дружиною планував їхати в Україну воювати за Росію, відвідав окупований Донецьк.

На вулицях "ДНР" він засвітився у військовому одязі. Актор, який підтримав війну проти нашої країни, фотографувався з окупантами і навіть проїхався в місцевому тролейбусі.

"Іван Іванович приїхав. Охлобистін завжди підтримував нашу боротьбу. З самого початку. Він для Донбасу свій, на відміну від багатьох інших мімікруючих. Він частина нашого відкритого російського космосу", - пишуть пропагандистські Telegram-канали.

Відео дня
Іван Охлобистін приїхав в " ДНР " / t.me/akimapachev

Зазначимо, раніше письменник Олександр Ніконов розповів, що Охлобистін подзвонив йому в стані алкогольного сп'яніння і заявив, що буде воювати проти України. Скандальний актор вірить в те, що Росія переможе в цій війні.

Крім того, Охлобистін зазначив, що з ним на фронт їде його 50-річна дружина. Але перед тим, як відправитися на війну, він зробить стоматологічну операцію. За його словами, його на війні якщо і не вб'ють, то можуть покалічити, тому йому потрібні здорові зуби, щоб хоч жувати самостійно.

Вас також можуть зацікавити новини: