Григорій Лепс і Алла Пугачова / Колаж УНІАН

Близько трьох місяців тому Алла Пугачова і Максим Галкін зі своїми дітьми вирушили до Ізраїлю. Від'їзд був пов'язаний з тим, що Росія повномасштабно вторглася в Україну і розв'язала війну. Після відкритого засудження Галкіним російської агресії, проти зоряної сім'ї розгорнули цькування в пропагандистських російських ЗМІ. Путініст Григорій Лепс несподівано висловив свою підтримку на адресу Примадонни. 

"Навіщо відразу ставити ярлики? Пугачова - велика артистка. Може, просто людина відпочиває. Від неї не було ніяких заяв в ту чи іншу сторону. Люди повернуться на батьківщину, будуть працювати і будуть працювати добре", - припустив артист в ході однієї зі своїх прес-конференцій. 

Відео дня

Артист-путініст уточнив, що засуджує позицію Максима Галкіна, який заявив, що це Росія винна у війні в Україні. 

Зазначимо, ще одна пропагандистська зірка Бабкіна невтішно висловилася на адресу Пугачової. Бабкіна незадоволена тим, що Примадонна покинула Росію, "де заробляла шалені гроші". 

Нагадаємо, телеведуча Марія Єфросиніна поділилася подробицями розмови з Галкіним. За її словами, сімейного "замку" у Максима вже немає, а правоохоронні органи готують проти пародиста кримінальну справу.

Також УНІАН писав, що Лепс раптово розхвалив Кароль після її слів про "їжу для черв'яків".

Вас також можуть зацікавити новини: