Браян Мей / instagram.com/brianmayforreal

72-річний гітарист легендарної британської групи Queen Браян Мей прокоментував своє самопочуття після серцевого нападу і дивно подякував прихильникам за підтримку під час своєї реабілітації.

Про це він розповів у відео, викладеному в Instagram.

Читайте такожУ Британії актори закликали до бойкоту Євробачення

Відео дня

«Я дуже шокований і розчулений потоком любові та підтримки, направлені до мене після висвітлення всього у пресі. Як ви бачите, я у порядку. Моя поштова скринька наповнена неймовірними побажаннями настільки, що я, мабуть, ніколи не зможу подякувати усім вам по окремо. Тому дозвольте подякувати усім вам тут», – сказав він.

Зірка додав, що через надмірну кількість листівок почувався так, ніби відвідав власну поховальну церемонію: «Це звучатиме дуже дивно, але я відчуваю, ніби помер, і все ж зміг прийти на похорони й отримати всю шану».

Bri

Допис, поширений Brian Harold May (@brianmayforreal)

«Я часто думаю, що на похорони всі ці люди приходять і кажуть чудові речі про людину, яка пішла, проте він чи вона це почути вже не можуть. Мені пощастило – і я почув це, так що моє життя завершене. Вибачте, це звучить дивно, але я не можу це ні з чим іншим порівняти», – пояснив Мей.

За словами Браяна Мея, він робить фізичні вправи та відпочиває.

Спершу лікарі констатували у нього розрив м'язового нерва унаслідок падіння в саду. Потім чоловіка госпіталізували з серцевим нападом.

Лікарі намагалися усунути проблеми з судинами серця, але, за словами самого Мея, він не витримав болю у м’язах і був змушений відмовитися від подальшого хірургічного втручання. Тоді ж Мей просив фанів не надсилати йому повідомлень зі співчуттями, бо почувався «у нормі».